İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çelikalan Mahallesi Mamur Dağı Mesire Alanı'nda belediye olarak yapılan çalışmaları inceledi.

Samsun şehir merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Çelikalan Mamur Dağı Mesire Alanı'nda yapılan çalışmaları Muhtar Necati Köse ve mahalle sakinleri ile birlikte inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunluların yaz aylarında aileleriyle birlikte dinlenme ve hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla tercih edilen Mamur Dağı Mesire Alanı'nda mescit, lavabo, çeşme, sundurma, oturma alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alan düzenleme çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Doğal yapısı ile eşsiz güzellikte

Dağlık ve yeşil arazinin çoğunlukta olduğu, içinde yaylaların, derelerin ve doğal bitki örtüsünün bulunduğu tipik bir dağ yerleşkesi olan mesire alanının yıllardır ihmal edildiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Şehir merkezine 15 kilometre uzaklığında bulunan köyden mahalle statüsüne kavuşan Çelikalan Mahallesi Mamur Dağı Mesire alanında belediye olarak güzel çalışmalar yapıyoruz. Sadece bölge insanının değil, çevre halkının da istifade edebildiği Mamur Dağı Mesire Alanı'nda geleneksel hale getirilen yayla şenlikleri de düzenlenmektedir. Halkımızın dinlenme, keyifli vakit geçirebilme imkanlarını sunacağımız Mamur Dağı Mesire Alanı'nda sundurma, piknik alanları, yürüyüş yolları, mescit, lavabo, tuvalet ve çeşme ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Şehre tepeden hakim olan bu mesire alanında yaptığımız çalışmalarla ailelerimizin çocuklarıyla buraya gelerek güvenilir ve huzurlu bir şekilde piknik yaparak zamanlarını geçirsinler istiyoruz' dedi.

Muhtardan Başkan Tok'a teşekkür

Çelikalan Mamur Dağı Mesire Alanı'nda 26 yıldır mahalli etkinliklere ev sahipliği yaptığını ifade eden Çelikalan Mahalle Muhtarı Necati Köse, "Mamur Dağı doğal yapısı ve konumu itibariyle Samsun'un en güzel mevkilerinden birisidir. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok sağ olsun, yıllardır ihtiyaca cevap vermekte zorlanan hizmetleri yerine getirmektedir. Taleplerimizi kendisine ilettiğimizde bizleri kırmayarak mesire ve piknik alanımızda çok güzel hizmetleri yerine getirmektedir. Belediye Başkanımız Erdoğan Tok ve ekibine mesire alanında yaptıkları hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.