Haber Medya'da mutlu bir gece geride kaldı. Hacer ve Bayram Kaya çiftinin oğlu, Haber Gazetesi Spor Müdürü Vekili Selçuk Kaya ile Ümran ve İsmail Eker çiftinin kızı, Haberaks TV Haber Şefi Duygu Eker, muhteşem bir törenle mutluluğa yelken açtı.

DÜĞÜNE GENİŞ KATILIM


Büyükşehir Belediyesi Sukay Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğüne Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Mahmut Erdoğan, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Samsun'da görev yapan basın mensupları ile çiftin ailesi ve yakın dostları katıldı.

ŞENOCAK VE UZUN ŞAHİTLİK YAPTI


Düğün töreni öncesi gerçekleştirilen nikahın şahitliklerini Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ile 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Mahmut Erdoğan yaptı. Şenocak, Uzun ve Erdoğan çifte mutluluk diledi.

Çiftin aileleri misafirleri ile yakından ilgilenirken, organizasyon gecenin gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Düğüne katılanlar gönüllerince eğlenerek bu mutlu gecenin tadını çıkardı.

Barış BUDANOĞLU, Tugay BAŞSAN