Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı oyuncuları Atatürk Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

Söyleşiye Başkan Genç'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Alican Usta, Samsun Canik Belediyespor Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, takım antrenörü Mehmet Can Öztürk ve bayan basketbolcular, öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılaştı.

'BAŞARILI OLMANIN SIRLARI'
Öğrenciler tarafından alkış ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Genç ve oyuncular, kendilerine yöneltilen sorulara cevap verirken, başarılı olmanın yollarını da anlattı. Söyleşide minik öğrenciler Başkan Osman Genç'ten çocuklar ve gençler için yapılan çalışmaların yanı sıra başarılı olmanın sırlarını öğrenmek isterken, bayan basketbolculara nasıl basketbolcu olunabileceğini sordu. Başkan Osman Genç, başarılı olmanın yolunun çok ve disiplinli çalışmaktan geçtiğini söyledi.

'TESİSLERİMİZ GENÇLERİMİZE AÇIK'
Canik'te çocuk ve gençler için birçok eğitim, kültür, sanat ve spor yatırımlarını belirten Genç, 'Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimiz siz gençlerimizin hizmetinde. 2 bin 500'e yakın çocuğumuz bünyemizde spor yapıyor. Birçok gencimiz ulusal ve uluslararası spor başarısı elde etti. Sizler de bu imkanlardan faydalanabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz ve geleceğe hazırlanacağınız bütün tesislerimizin kapıları sizlere ardına kadar açık' dedi.

ÖĞRENCİLERLE GÖSTERİ MAÇI
Göstermiş oldukları performansın neye bağlı olduğunun sorulması üzerine Antranör Mehmet Can Öztürk, takımda arkadaşlığın çok üst seviyede olduğunu ve bunun da sonuçlara yansıdığını belirterek, bütün bunların başarıyı getirdiğini söyledi. Etkinlik kapsamında ayrıca oyuncular minik öğrencilerle gösteri maçı da yaptı. Söyleşi sonunda ise Başkan Osman Genç ile oyuncular, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindi.