Taktik çalıştılar

Kırmızı-Beyazlı ekip teknik direktör Korukır yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'ndeki idmanda kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç çalışması gerçekleştirdi.

Cezalı ama hırs küpü

Ligin ilk haftasında Adana Demirspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek olan tecrübeli futbolcu Mustafa Sevgi, cezalı olmasına rağmen idmanlarda olağanüstü çalışıyor. Yeni sezonu iple çeken Sevgi, aynı zamanda hırslı görünümüyle dikkat çekiyor.

Hem sempatik hem çalışkan

Samsunspor'un Senegalli futbolcusu Ousmane N'Diaye, idmanlarda hem sempatik tavrıyla hemde azimli çalışma hırsıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Mehmet taş çıkarıyor

İlerleyen yaşına rağmen idmanlarda üstün bir performans sergileyen Mehmet Çakır, kendine herkesi hayran bırakıyor. Çakır, istasyon ve dar alanda çift kale maç çalışmalarında gençlere adeta ders veriyor.

Furkan'dan geçit yok

Günü tek idmanla geçen Samsunspor'da kale yine emin ellerde olacak. Antrenmanlarda yaptığı kurtarışlar ile yüz güldüren Furkan, rakip gol silahlarına geçit vermeyecek.

Ercan bildiğiniz gibi

Yeni sezonda Kırmızı-Beyazlıların önemli isimlerinden biri olacak olan Ercan Yazıcı, çalışmalarda sergilediği istikrar tablo ile herkesin beğenisini kazanıyor.

Canberk form tutuyor

Samsunspor'un önemli kozlarından biri olacak olan Canberk Aydın, idmanlarda sergilediği grafik ile 'lige hazırım' mesajı veriyor.