Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Yönetim Kurulu ile HADEF Samsun Bölge Başkanlığı ve Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Yönetimi, değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

İlkadım İlçesi'nde bulunan dernek binasında yapılan toplantıda 2015 yılı değerlendirmesi gerçekleştirildi. Toplantıya, HADEF Genel Başkanı Enver Şahin, Genel Sekreter Nail Şenkal, Başkan Yardımcıları Ahmet Akça, Yusuf Gümüş, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Gökmen, HADEF Bölge ve Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanı Ahmet Güngör, Başkan Yardımcısı Harun Savaş ile dernek yöneticileri katıldı.

BAŞKAN İKİZ'E DESTEK SÖZÜ
Enver Şahin, yaşadıkları yerlerde bulunan Havzalıları Havza'ya katkı sağlamak için bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Bünyemizde 14 dernek bulunuyor. Bu sayı kısa süre içinde artacak ve yeni katılımlar olacak. Yaşadığımız yerlerde birlik ve beraberliğimizi sağlamayı hedefliyoruz. Bu sağlamak için daha etkin bir federasyon olmak istiyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Murat İkiz ilçemiz için önemli çalışmalar yapmakta. Federasyon olarak Başkanımıza her zaman destek olacağız" dedi.

HER ŞEY HAVZA İÇİN
Ahmet Güngör ise derneğin 2015 yılında yaptığı faaliyetler hakkında bilgi vererek, "Her zaman Havza için çalışmaktayız ve Allah'ın izni ile çalışmaya devam edeceğiz. Ortak paydamız Havza. Bizler ne kadar güçlü olursak Havza o kadar güçlü olacaktır. Faaliyetlerimiz bu doğrultuda sürdüreceğiz" diye konuştu.