Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın dün Golf Sahası'nda düzenlediği kahvaltıya katılan Vali İbrahim Şahin, "Böyle bir golf sahası Samsun'a kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz birlikte göründüğümüzde bazıları rahatsız oluyor. Ama bu kadar gayret sarf eden belediye başkanının yanında eğer vali olmazsa bence o eksikliktir. O eleştirilmelidir" dedi.

İş Adamı Köksal Ersayın'ın üstlendiği kahvaltıda konuşan Vali İbrahim Şahin, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'i tebriklerini iletti.

Vali Şahin, 'İnşallah bundan sonra üniversite şehir, belediye ve kamu arasında nasıl işbirlikleri olabileceğini rektörümüzle konuştuk. İnşallah bundan böyle üniversite dünden daha fazla şehre ve ülkeye katkı sunar. Böyle bir golf sahası Samsun'a kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz birlikte göründüğümüzde bazıları rahatsız oluyor. Ama bu kadar gayret sarf eden belediye başkanının yanında eğer vali olmazsa bence o eksikliktir. O eleştirilmelidir. Biz bunları fazla dikkate almıyoruz. Diğer taraftan elbirliği ile neler üretebilir, şehre neler katabiliriz onun çalışmasını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.