Samsun Gençlik Spor Kulübü (GSK) sırp kaleci Milica Milosevic ve Büşra Karabıyıkoğlu'nu transfer etti. Samsun GSK antrenörü Mustafa Öz, Milica ve Büşra'nın takıma katkı sağlayacağını belirterek, "İki oyuncuyla daha görüşüyoruz. Transferleri noktaladıktan sonra sezona bomba gibi başlamak istiyoruz." dedi.

YENİLER İDDİALI

Kadınlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Samsun Gençlik Spor Kulübü (GSK) iki ismi renklerine bağladı. Kastamonu Ayyıldızspor oyuncusu Büşra Karabıyıkoğlu ile sırp kaleci Milica Milosevic'i transfer eden Samsun GSK, Ardeşen Demokrasi Şehitleri Turnuvası öncesi son idmanını gerçekleştirdi. Samsun ekibinin yeni transferi Milica Milosevic, Samsun'a kolay adapte olduğunu belirterek, "Süper Lig çok zor. Kaliteli takımlar var. Ama bizde iyi ekibiz. Bu sene ligde iyi sonuçlar alacağız." diye konuştu. Büşra Karabıyıkoğlu ise takıma inandığını ifade ederek, "Genç ve hızlı bir ekibiz. Uyum problemi yaşamadım. Süper Lig zor fakat takım olarak iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Kampımız iyi geçti. Türkiye Kupası maçları için çalışmalara devam ediyoruz." diye konuştu.

İKİ TRANSFER DAHA

Samsun GSK Antrenörü Mustafa Öz, takımın son halini görmek için Rize'deki turnuvaya gittiklerini dile getirerek, "Çalışmalarımız çok güzel geçiyor. Süper Lig zorlu bir lig. Yaş ve seviye olarak küçüğüz ama savaşarak bu işin altından kalkacağımıza inanıyorum. İki transfer yaptık.

Sağ kanat için bir oyuncu ile görüşüyoruz. Pivot mevkisine de sırp alma ihtimalimiz var. Ardeşen'deki turnuvada eksiklerimizi görüp yeni takviyelere ihtiyacımız olup olmadığna bakacağız. Takımı güçlendirerek Samsun'u en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'un desteğiyle transferlerimizi halledip sezona bomba gibi başlamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Kale emin ellerde

Bir dönem Rize Pazarspor formasıda giyen Sırp Milica Milosevic, Samsun GSK'nın ilk yabancı transferi oldu. Tecrübeli kaleci en son formaa giydiği İran'dan Türkiye'ye tekrar döndüğü için mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu sene kale emin ellerde" mesajı verdi.

Tugay BAŞSAN