2016 yılı itibariyle kurum ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl yönetimi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, 2016 yılında da insana dokunan hizmetlerin artırılarak devam ettirileceğini vurguladı. Göksel, "2015 yılında yapacağımızı yaptık. 2016 yılında insanımıza dokunan şehrimizi daha ön plana çıkaran çalışmalara imza atacağız. AK Parti başarısını belediyecilik hizmetleri ile artırdı. Bu nedenle hem hükümet hem de belediyecilik olarak insanımıza hizmetimizi artırarak devam ettirme çabasında olacağız. 2019'a başarılı bir şekilde girerek inşallah girdiğimiz seçimlerde silip süpüreceğiz" diye konuştu.

'19 MAYIS 2019 2023'ÜN PROVASI OLACAK'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, "Başbakanımız hükümet olarak bir eylem planı yapacağız ve onun benzerini sizden istiyorum dedi. Ben de hemen arkadaşlarıma onun talimatını verdim. Birlikte oluşturacağımız bir kadro ile ilçelerimizi gezelim ve orada vatandaşımızın ilçeleri ile ilgili önümüzdeki 1 yıl içerisinde beklentileriniz nelerdir diye soralım. Toplu iğne ucu kadar bile iş yapma hevesi içinde olan tüm arkadaşlarımızla vatandaşımızın ayağına gidelim ve onları dinleyelim. 19 Mayıs 2019 bizim için 2023'ün provası olacak" ifadelerini kullandı.