AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Sultanahmet Meydanı'nda patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Köktaş, "Yaşanan menfur terör saldırısını lanetliyorum. Ülkemizin ve milletimizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenleri nefretle kınıyorum" dedi.

ZİYARETLER ARALIKSIZ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Yılmaz Karagöz, Medical Park Hastaneleri Grup Koordinatörü Op. Dr. Hikmet Çavuş, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hakan Özcan, Bafra Diyanet-Sen Başkanı Ali Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ve Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a 26. Dönem Milletvekilliği'nin "hayırlı olması" temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisine "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulunan misafirlerine teşekkür etti.

BÜYÜK SUÇ
Milletvekili Köktaş ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan terör saldırısını kınayarak, "Bugün İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan alçak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu menfur terör saldırısını lanetliyorum. Ülkemizin ve milletimizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenleri nefretle kınıyorum. Her zaman ifade ediyoruz terörün dili, dini, ırkı yok. Terör insanlığa yapılan büyük bir suçtur. Terör insanlığın huzuruna kasteden bir olaydır. Bu anlamda bir kez daha terörün her türlüsünü lanetliyorum" diye konuştu.