İlkadım Belediyesi sporcularıyla yakından ilgilenen Başkan Tok, gençleri tek tek kutlayarak başarılar diledi. Her turnuvada büyük başarılara imza atan genç sporcular Başkan Tok'a spora ve sporcuya verdikleri önemden dolayı teşekkür etti.

'GURURUMUZ OLDULAR'

İlkadımlı sporcuların büyük hedeflere hızla koştuğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'İlkadım Belediyesi sporcularımızın Türkiye şampiyonluklarını tebrik ediyorum. Çok önemli bir başarıya imza attık. Büyük önem taşıyan dereceler aldık. Her bir sporcumuz alının teriyle büyük başarıya ulaştı. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Her zaman tam destek diyerek elimizi her taşın altına koyduk. Şimdi ise sporcularımız bizlerin bu desteklerini boşa çıkarmayarak bizlere büyük mutluluklar yaşatıyor. İlkadım'ın adını Türkiye'nin her yerine duyuran bu genç sporcularımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Salon sporlarında çizdiğimiz hedef doğrultusunda hızla ilerliyoruz. 2017 yılından itibaren dünya şampiyonu sporcularımızın çıkacağına artık eminiz. Kendilerinden emin hedeflerine hızla koşan sporcularımız bizleri her zaman gururlandırıyor. Hepsine tekrar başarılar diliyorum' diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a boks eldiveni armağan eden sporcular ve antrenörler günü anına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.