Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde uzun zamandır akciğer kanseri tedavisi gören, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Şube Başkanı Ferruh Çetin vefat etti.

3 çocuk babası Çetin'in cenazesi Büyük Camii'de kılınan öğle namazının ardından götürüldüğü Bafra Asri Mezarlığı'nda dualar eşliğinde toprağa verildi.

OMÜ Rektörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli gazeteci Gökhan Çetin, kardeşleri Okan Çetin ve Selin Çetin, tören sırasında taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, OMÜ Rektörü Hüseyin Akan, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Valilik Basın ve Halklar İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, Balkan Türkleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş, Borsan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Ölmez, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan, Haber Gazetesi Spor Servisi Müdürü Muhammet Çavuşoğlu, SASBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, İnternet Medya Derneği Başkanı Nihat Alpaslan, eski Belediye Başkanları Nihat Batur ve Necattin Demirtaş, eski Samsun Barosu Başkanı Ersoy Üstay ile çok sayıda gazeteci ve vatandaş katıldı.

Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çetin ailesine taziye mesajı gönderdi. Bakan Kılıç mesajında, "Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Şube Başkanı Ferruh Çetin'in bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Samsunumuz ve basınımız için önemli bir değer olan Ferruh Çetin'e Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum' dedi.

Bayram OK