Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu yeni sezon birlik beraberlik çağrısı yaptı. Adana Demirspor maçında taraftarların stadı doldurmasını gerektiğini belirten divan kurulu üyeleri Kırmızı-Beyazlılara destek çağrısında bulundu.

Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu'nun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Samsunspor tarihinin en zor dönemini geçirmektedir. Yapılan akıl almaz yönetimsel hatalar formasında Atatürk amblemi taşıyan tek takım olan Samsunspor'u adeta uçuruma sürüklemiştir. Yanlış yapanlara bunun hesabının da sorulmadığı oyuncularının bedelsiz olarak başka takımlara kaçırılacak kadar hata ve ihanetlere uğrayan Samsunspor, puanların silinmesi yanında transfer de yapamama durumuna düşürülmüştür. Samsunspor'u bugün yönetmekte olan kadro takımın karşı karşıya kaldığı bu olumsuz tablo nedeniyle zorlu olarak Samsunspor'u yeniden eski fabrika ayarlarına göre yapılandırma dönemine başlatmıştır. Bilindiği gibi geçmişte Samsunspor'un güçlü altyapısı ve her yıl takıma kazandırılarak Türk futboluna armağan edilen kendi gençleri Samsunspor'u Türkiye'de marka haline getirmiştir. İşte bu Samsunspor, zor günlerinde takımı bırakmayan deneyimli futbolcuları ve altyapıdan takıma katılan gençlerle yeni sezona başlayacaktır. İlk maçını yarnın Adana Demirspor ile oynayacak olan Samsunspor'un bu maçı zoru başarmak üzere yola çıkan inançlı gençlerimiz açısından da çok büyük önem taşımaktadır. Bizler çıkılan bu yolda geleceğe olan umutlarımızın yeşereceğine inanıyoruz. O nedenle bu yıl oynanacak her maçta sonuç nasıl olursa olsun gençlerimize ve teknik kadromuza sonuna kadar destek vermek ve yapacakları hataları hoşgörü ile karşılamak zorunda olduğumuzu unutmamalıyız. Takımımızın deneyimli oyuncularının bundan önce olduğu gibi bugün de bu gençlerin takıma adapte olmasına destek olacağına eminiz. İlklerin yaşandığı ve ülkemizi en kötü günlerinde aydınlığa çıkartacak güneşin doğduğu kent olan Samsun olarak yeni bir sayfa açmaya var mısınız?

Varım diyen tüm Samsunlu sporseverleri yarın saat 19.30'da oynanacak Samsunspor-Adana Demirspor maçında 19 Mayıs Stadyumunu doldurmaya ve takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Haydi Samsun giy formanı, tak kaşkolünü, al eline Samsunspor bayrağını pazar günü saat 19.30'da 19 Mayıs Stadyumunda ol. Var mısınız."