Samsun Canik Belediye Spor Kulübü'nün kadrosuna kattığı, geçen sezon Fenerbahçe forması giyen 1,88 boyundaki Hülya Çoklar, Medicana Samsun Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Kulüp ayrıca milli basketbolcu Tuğba Taşçı'yı da renklerine kattı.

HAYIRLI OLSUN
Gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen Samsun Canik Belediye Spor Kulübü sporcusu genç pivot Hülya, Medicana Hastanesi'nde ortopedi, kardiyoloji ve dahiliye branşlarında muayene oldu. Kan testleri de yapılan oyuncuda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

Sporda marka kent olma yolunda ilerleyen Canik Belediye Spor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak yaptığı açıklamada, 'Kendisine çok güvenerek aldığımız oyuncumuz sağlık testlerinden başarıyla geçti. Bu sene takımımız için ter dökecek. Samsun için hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

BAŞROLÜ OYNAYACAK

Kulüp Basketbol Şube Sorumlusu Zafer Şimşek yaptığı açıklamada: 'Kulübümüz Samsun Canik Belediyespor Milli Basketbolcu Tuğba Taşçı'yı renklerine kattı. 19 Ağustos 1984 tarihinde doğan Tuğba Taşçı böylece yaş gününde yeni sezon sözleşmesine imza atmış oldu. Galatasaray altyapısından yetişen Tuğba Taşçı 2005 yılına kadar Galatasaray'da oynadı. Sonrasında Ceyhan Belediyespor ve Migrosspor formalarını giydi.

2008-2012 yılları arasında Beşiktaş'ta oynayan Taşçı, 2009 yılında A Milli Takım kadrosuna seçildi ve 74 kez milli formayı giydi. Yeni sezonda tercihini tarihinde ilk kez Eurocup oynayacak olan Canik Belediyespor'dan yana kullanan Taşçı, kulübümüzün Avrupa ve Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Ligi hedeflerinde başrolü oynamaya hazırlanıyor ' dedi.