Galatasaray'da, 2 buçuk milyon Euro bonservis bedeli ile kadroya dahil edilen Hollandalı futbolcu Ryan Donk, basın toplantısında soruları yanıtladı.

Antalya'daki kamp dönemini değerlendiren Donk, 'Kamp gayet iyi gidiyor buradaki tesisler gayet iyi. Takım anlamında bu kaliteyi burada fazlasıyla hissediyorum. İyi sonuçlar almaya hazırlanıyoruz' diye konuştu.

'BABEL SEVE SEVE KABUL EDECEKTİR'
Donk, Kasımpaşa'da bir dönem birlikte oynadığı Ryan Babel'in teklif gelmesi halinde sarı-kırmızılı takımda seve seve oynayacağını ifade etti. Bir soru üzerine Babel ile Şota Arveladze döneminde Kasımpaşa'da birlikte çalıştıklarını hatırlatan Donk, 'O dönem futbol dışında bazı şeylerle uğraşmak zorunda kaldık. Bazı futbolcuların sıkıntıları vardı? konsantrasyon sorunu yaşandı. Ama şimdi önemli bir kulüpteyim. Motivasyonum maksimum seviyede. Ryan Babel çok yetenekli bir futbolcu. Onunla her gün konuşuyorum. Resmi bir teklif şu an için yok ama Galatasaray'dan teklif gelirse seve seve kabul edeceğini düşünüyorum' şeklinde konuştu.


Yeşil sahada oynamaktan en çok zevk aldığı yerin ön libero olduğunu belirten Donk, şampiyon olmaları halinde Galatasaray için bir rap şarkı söyleyeceği sözünü verip, 'İki mevki arasında tercih etmem gereken bir yer varsa o da ön liberodur. Aktif olmayı ve daha fazla oyunun içinde olmayı seviyorum. Maç içinde gereksinimlere göre hoca beni stopere koyarsa orada rahat bir şekilde oynayabilirim. Eğer şampiyon olursak size söz veriyorum rap şarkı söyleyeceğim' ifadelerini kullandı.