MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısını kınadı. Tekin, tüm terör odaklarına karşı topyekun mücadele yapılması gerektiğini belirterek, "OHAL kapsamında FETÖ terör örgütü ile birlikte PKK ve IŞİD gibi tüm terör örgütleriyle topyekun mücadele edilmesi gerektiğini daha önce söylemiş ve hükümeti uyarmıştık. Türk ve Türkiye düşmanı tüm yapıların kökünün kazınması konusunda kararlı bir mücadele için hükümet neyi beklemektedir, anlamak mümkün değildir" diye konuştu.

SABIR TAŞI ÇATLADI

Tekin açıklamasını şöyle sürdürdü: "Şaklaşık bir yıldır ülkemiz sürekli terör saldırılarına maruz kalmakta, yüzlerce sivil vatandaşımız polisimiz askerimiz katledilmektedir. Artık terör AKP hükümetinin son 14 yıldır uyguladığı yanlış politikalar sebebiyle doğuda, batıda, kuzeyde, güneyde, şehirde, köyde, dağda, kırsalda her yerde can almakta, alçakça ve haince saldırılarını sürdürmektedir. Küresel ve Emperyalist güçlerin ülkemizde ki taşeronu konumunda olan bu katil sürüleri, Devletimizin her kademesine sızmış, 15 Temmuz da Fetö terör örgütü eliyle ülkemizi işgal girişiminde bulunmuş, aşağılık bir kalkışma gerçekleştirmiştir. Türk Milletinin birlik ve beraberlik içerisinde göstermiş olduğu milli ruh karşısında başarılı olamamışlardır. Ancak, bu küresel ve emperyalist Türkiye Düşmanlarının maşası olan başka katil sürüleri eliyle her gün ülkemizi kana bulamaktadırlar. Artık Türk Milletinin sabır taşı çatlamıştır."

KENDİ KANLARINDA BOĞULACAKLAR

Tekin, milletin insanlıktan nasibini almamış terör örgütlerinin yok edilmesini beklediğini belirterek, "Büyük Türk Milleti bunu gerçekleştirebilecek cesarete, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu başaracak güce sahiptir. Türk Milletinin öfkesi bu hainleri kendi kanlarında muhakkak ki boğmaya yetecektir. Bugünden tezi yok iktidar OHAL kapsamına tüm terör örgütlerini almalı ve topyekun mücadele etmelidir. Milliyetçi Hareket Partisi verilecek bu mücadelede üzerine düşeni her zaman olduğu gibi sonuna kadar yerine getirecektir. Bu vesile ile dün gece Gaziantep de yapılan alçakça saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımız başta olmak üzere, bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, Tüm Türk Milletine Başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.