Canik AK Parti Gençlik Kolları, Belediye Evleri Karşıyaka Spor Kulübü'nün idmanını ziyaret etti. Futbolculara çikolata ikram eden AK Gençlik, Karşıyakalı futbolculara başarı diledi.

ASMA BAŞARI DİLEDİ

Samsun amatör futbolunun önemli takımlarından Belediye Evleri Karşıyaka Spor Kulübü'nün antrenmanını ziyaret eden Canik AK Parti Gençlik Kolları, takıma moral verdi. Ziyarette Belediye Evleri Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mihtat Kurumahmutoğlu, Belediye Evleri Karşıyakaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Semiz, Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cafer Mersinli'de yer aldı. Koyu bir futbol sohbeti ile gerçekleşen ziyarette Canik AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma genç sporculara çikolata ikramında bulundu. Futbolculara çikolata ikram eden Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, Karşıyakaspor'a başarı diledi.

"GENÇLER GELECEĞİMİZ"

Köklü bir geçmişe sahip kulüp olduklarını ifade eden Karşıyakaspor Başkanı Mithat Kurumahmutoğlu, başarıya odaklandıklarını belirterek ziyaretlerinden ötürü AK Parti Canik Gençlik Kolları'na teşekkür etti. Karşıyakaspor'un her zaman başarı endeksli bir spor kulübü olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Cemal Semiz ise, "Bizler sivil toplum örgütü olarak her zaman spora önem veriyoruz. Gençlerimiz geleceğimizdir ve onların daha iyi şartlarda spor yapmaları için elimizden geleni yapıyoruz. ve yapmayada devam edeceğiz" şeklinde konuştu.