Protokol yerini aldı

Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Adalet ve Komisyonu Başkanı Kemal Alver, eski Samsun AK Parti Milletvekili Fatih Öztürk, OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, yöneticiler ve idari ve mülki amirler karşılaşma öncesi yerlerini aldı.

Şehitleri unutmadılar

Samsunsporlu ve Adana Demirsporlu oyuncular karşılaşmaya '15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz' pankartıyla çıkarak şehitlerimizi unutmadılar.

Dostluk örneği

Samsunspor-Adana Demirspor maçı öncesi iki takımın teknik direktörü Engin Korukır ile Erkan Sözeri, biraraya gelerek, dostluk örneği sergiledi. Birbirlerine sarılan ve başarı dileklerinde bulunan iki teknik adam, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şehitler için saygı duruşu

Samsunspor-Adana Demirspor karşılaşması öncesi her iki takımın oyuncuları ve hakemler, şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Furkan yedekte kaldı

Samsunspor'da geçen sezon büyük bölümde kaleyi koruyan Furkan Köse, Adana Demirspor maçında yedek kulübesinde oturdu. Teknik Direktör Engin Korukır, bu maçta kaleyi Bekir Sevgi'ye emanet etti.

Gençler tribüne

Geçtiğimiz günlerde profesyonel imzaları atarak Samsunspor'a kazandırılan genç yetenekler, Adana Demirspor maçında ilk 18'de yer almayarak maçı tribünde izledi.

Sevgi tribünden takip etti

Samsunspor'un yetenekli futbolcusu Mustafa Sevgi, sezonun ilk karşılaşmasını tribünden takip etti. Geçtiğimiz sezondan kalan cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayan Mustafa Sevgi, maç boyunca takım arkadaşlarına tribünden destek verdi.

Bu çocuk bir harika

Samsunspor'un genç yeteneklerinden olan ve ilk profesyonel maçında sahadaki yerini alan Ramazan Özcan, sergilediği performans ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Canberk görevini yaptı

Adana Demirspor karşısında görev yerini alan yetenekli oyuncu Canberk Aydın, sergilediği performansla tam not aldı. Canberk, zaman zaman hücum hattında rol alarak gol yollarınde etkili olmaya çalıştı.

Onu uyardı

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, maçta fırsat buldukça Alperen Pak'ı yanına çağırarak uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Hiç oturmadı

Samsunspor'un tecrübeli teknik adamı Engin Korukır, Adana Demirspor maçında deyim yerindeyse hiç oturmadı. Korukır, oyunculara sık sık taktikler ve moral vererek performanslarını yüksek tutmaya çalıştı.

Alperen'in üzüntüsü

Samsunspor'un gol silahlarından genç yetenek Alperen Pak'ın, Adana Demirspor maçında ortaya koyduğu performans beğenildi. Alperen maçta bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremeyince, sahada büyük üzüntü yaşadı.

Tutu üzüldü

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, sezonun açılış maçı Adana Demirspor karşısında protokoldeki yerini aldı. Tutu, karşılaşmayı baştan sona kadar dikkatle izleyerek, kaçan gol pozisyonları sonrası büyük üzüntü yaşadı.

Beraberliğe yattılar

Adana Demirsporlu oyuncular hemen hemen maçın 3/1 bölümünü sahada yatarak geçirerek beraberlik için uğraş verdiler. Son düdük sonrası ise Adana Demirsporlu oyuncular bir puan sevincini doyasıya kutladı.

Kısa süreli gerginlik

Adana Demirsporlu oyuncuların maçın büyük bir bölümünde yerde yatarak zaman geçirmesi Samsunsporlu taraftarları adeta çıldırttı. Adana Demirsporlu oyunculara tepki gösteren Kırmızı-Beyazlı taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında maç sonrası kısa süreli gerginlik yaşandı.

Yanlarına çağırıp alkışladılar

Adana Demirspor karşısında tribünlerdeki yerlerini alan Samsunsporlu taraftarlar 0-0'lık maç sonrası Kırmızı-Beyazlıları tribüne çağırarak tezahürat yaptı. Oyuncular ise taraftarların bu jestine alkış yaparak soyunma odasının yolunu tuttu.

Maçtan dakikalar

11.dakikada Mehmet Çakır'ın kullandığı köşe vuruşunda Alperen Pak'ın kafa vuruşu üstten auta gitti.
15. dakikada sağ kanattan ceza sahası içine giren Murat Gürbüzerol'un şutu kalenin yanından dışarı çıktı.
32. dakikada Canberk'in pasıyla ceza sahasına giren Hasan Kılıç'ın şutunda kaleci Emrullah meşin yuvarlağı zorlukla kornere çelebildi.
33. dakikada Mehmet Çakır'ın kullanılan korner sonrasında sol çaprazdan vurduğu şutta filelerle buluşan meşin yuvarlak ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.
51. dakikada uzun topta Samsunspor defansının arkasına sarkan Hasan Kaya'nın şutu, yandan dışarı çıktı.
63. dakikada Mehmet Çakır'ın köşe vuruşunda Zola'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direği sıyırarak kornere çıktı.
72. dakikada Alperen'in sert volesinde kaleci Emrullah, meşin yuvarlağı zorlukla çeldi.
90. dakikda Hasan Kılıç'ın ara pasında 6 pas üzerinde topla buluşan Halil İbrahim'in şutu az farkla yandan dışarı çıktı.