Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Tepe, 3 yıldır birlikte olduğu yan flüt sanatçısı Aylin Özer'le Gümüşsuyu CVK Bosphorus Otel'de nikah masasına oturdu.

Çiftin ailelerinin yanı sıra sanatçı dostlarının da katıldığı düğün töreninde çift ilk dansını, Gökhan Tepe'nin Aylin Özer için yazdığı 'Sonsuza Kadar' isimli şarkısı ile yaptı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Aylin Özer'in doğum gününde, Roma'da evlenme teklif eden Gökhan Tepe, bayramda isteme merasimini gerçekleştirmiş ve Aylin Özer ile nişanlanmıştı. Çift 21 Ağustos Pazar gecesi düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. Gümüşsuyu CVK Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilen düğüne, çiftin sanatçı ve müzisyen dostlarının yanı sıra Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman da katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kıydığı nikahta Gökhan Tepe'nin nikah şahidi Hakkı Yalçın olurken, Aylin Özer'in nikah şahidi ise İlhan Ofluoğlu oldu. Koyu Beşiktaşlılığı ile bilinen Gökhan Tepe, düğünde Süleyman Saba'yı da unutmadı. Saba'nın çiçeklerle donatılmış bir fotoğrafı da düğünde yerini aldı.

Ayla Çelik, Funda Arar, Alişan, Ceyhun Yılmaz, Serkan Kaya, Erdem Kınay gibi ünlü isimlerin çifti yalnız bırakmadığı bu özel gecede Tarık Sezer Orkestrası da geceye özel repertuvarıyla davetlileri coşturdu. Gökhan Tepe ve Aylin Özer çifti 'Senden Daha Güzel' şarkısını sahnede birlikte seslendirirken, Funda Arar 'Yediverenim', Ayla Çelik ise yılın en sevilen şarkısı 'Bağdat' ile davetlilere duygusal anlar yaşattı.

'Mutluğumuza ortak olan herkese teşekkür ederiz' diyen Aylin Özer ve Gökhan Tepe çifti düğünün hemen ardından balayına çıktı.