Giresunspor Başkan Yardımcısı Metin Koç, maç hakkında yaptığı değerlendirmede, üç puan için çıktıklarını ama son dakika golüyle 1 puana razı olduklarını söyledi.

Bu sezon ligde iddialı bir ekip olduklarını belirten Koç, 'Üç puanı almak için sahaya çıktık ama son dakika golüyle 1 puana razı olduk. Bu sene ligde çok iddialıyız, iyi futbolcular aldık uzun yıllardır çektiğimiz süper lig hasreti bitsin istiyoruz. Bunun içinse elimizden gelenin en iyisini yapacağız' dedi.

'Takımda son dakikada gol yemek artık kaderimiz olsun istemiyoruz' diyen Koç,' 90 dakika üstün oynayıp son dakikada gol yemeye artık çözüm bulunması gerek. Bundan sonra ki haftalarda Mustafa hocamızın da buna bir çözüm bulacağına inanıyorum. Takımın golcü ihtiyacı var bunu hepimiz biliyoruz ama bunu sağlamak için Giresun'un 7'den 70'e takıma sahip çıkması lazım. 8-10 kişinin bir araya gelip elinden geleni sergilemesiyle fazla bir şey olmaz. Mustafa Bozbağ'ın şuana kadar bu konuda gösterdiği performansa baktığınızda takdire şayan olduğunu görürsünüz' diye konuştu.

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongreyle yönetime girdiğini ama ondan öncesinde forma sponsorluğu ile de takımı takip ettiğini vurgulayan Koç, 'Bu sene çok fazla inanmışlık görüyorum çok iyi futbolcular geldi, şehirde artık buna iyice inandı herkes odaklandı ve herkesin bir beklentisi var. Bence bundan sonraki haftalarda böyle son dakika hataları yapmayıp gol yemeden galibiyetler alarak insanların inançları arttırmamız lazım bu şekilde bir inanmışlıkla ilerlersek biz Süper Lig'e çıkarız' şeklinde konuştu.