Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Cem Emre Çakan ve yönetim kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Tok'a bilgi veren Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Cem Emre Çakan "Büyüklerimizle bilgi alışverişi yaparak daha başarılı işlere imza atacağız" ifadesini kullandı. Çakan ayrıca desteklerinden dolayı Başkan Tok'a teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

'GENÇLERİMİZİN ÖNÜ ARTIK AÇILDI'

Genç girişimcilerin başarılı bir şekilde hedefleri doğrultusunda ilerlediğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Genç MÜSİAD'ı belediyemizde ağırlamaktan mutluluk onur duyuyorum. Her geçen gün gelişen ve değişen ülkemizin ekonomisinde genç girişimci kardeşlerimizin imzasını görmek bizleri gururlandırıyor. Genç MÜSİAD'ı önemli kılan gençlerimizin milli manevi yanlarından kaynaklanıyor. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi Eski Türkiye kendi kabuğuna çekilmişti. Yeni Türkiye ise kabuğunu kırdı. Her açıdan dünyaya açıldı. Gençlerimizi böyle istekli böyle azimli gördükçe geleceğe güvenle bakıyoruz. AK Parti hükümeti 1 Kasım seçimlerinde gençler için büyük vaatler sundu ve hemen ardından bu vaatleri yerine getirdi. Hükümetimiz tarafından büyük destek gören gençlerimizin artık girişimcilik noktasında büyük adımlar atıyor. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize 50 bin liraya kadar karşılık nakdi destek veriliyor. Yani gençlerimizin önü artık açıldı. Gençleri her konuda destekleyen bir devlet var. Yerel yöneticiler olarak bu gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ekonomik faaliyetler açısında büyük yükselme kaydeden genç işadamlarımızın artık dünya ekonomisine katkı sağlayacağından hiç şüphemiz yoktur" diye konuştu.