Milli Eğitim Bakanlığı'nca TEOG sistemi kapsamında liselere yerleştirme nakil sonuçları açıklandı.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak eğitim faaliyetlerini sürdüren İLKEM Yaşardoğu ve Kadifekale Etüd Merkezlerinde 8'inci sınıf öğrencilerin Lise'ye yerleşme başarısı yüzde 90 olarak değerlendirildi.

Deneyimli öğretmenler gözetiminde öğrencilerin takviye olarak eğitim aldığı İLKEM Etüd Merkezlerinde TEOG sonuçlarına göre öğrencilerin ilk tercih ettikleri liselere yerleşmesi hem aileleri, hem de öğrencileri mutlu etti. Liselere yerleşme sonuçlarını öğrenen veliler İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. İLKEM'li öğrencilerin bu yılki yüzde 90'lık başarısı hem öğrencilerin hem de velilerin yüzlerini güldürdü. Lise Yerleştirme Sınavı Olan TEOG Yerleştirme Sonuçlarına göre Kadifekale İLKEM ve Yaşar Doğu İLKEM 68 tane 8.sınıf öğrencisinin 62 tanesini ilk tercih yerlerine yerleştirerek büyük bir başarıya imza attı.

Başkan Tok, öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti

Elde edilen başarıdan dolayı hem öğretmenleri hem öğrencileri tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Belediye olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı olarak eğitim faaliyetlerimizin sürdürüldüğü İLKEM'de öğrencilerimizin başarısı bizleri çok mutlu etti. TEOG sonuçlarına göre öğrencilerimizin ilk tercih ettiği Liseleri kazanması takdire şayandır. Bu başarıdan dolayı hem öğretmenlerimizi, hem de öğrencilerimizi kutluyorum. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde her mahalleye etüd merkezleri açarak bu eğitim faaliyetlerimizi yaygınlaştırmayı hedefliyoruz' dedi.