Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Adana Demirspor maçında rakip takım oyuncularının bilerek yerden kalkmamalarına ve hakem Kutluhan Bilgiç'in de bu hareketlere göz yummasına tepki gösterdi. Zeren, "Gerekli yerlere şikayetlerimizi yapacağız. Bu yapılanların bizim vicdanımızda affı yok"dedi.

FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ

Sezonun açılış maçında Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan Samsunspor'da üzüntü yaşanıyor. Rakip önünde iyi bir futbol sergilediklerini özellikle ikinci yarı çok sayıda gol pozisyonları içerisine girdiklerini belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren Adana Demirspor'lu oyunculara ve maçın hakemine adeta ateş püskürdü. Coşkun Zeren, "Adana Demirspor'lu oyuncular neredeyse maçın 3/1'lik bölümünü bilerek yerde yatarak geçirdi. Bu hareketler hem oyunu soğuttu hemde taraftarlarımızı çileden çıkardı. Biz istiyoruz ki tertemiz sorunsuz bir sezon geçirelim ama gelin görün kü bu maçta insanlar sinir küpü oldu. Maçın hakemi Kutluhan Bilgiç'in de Adana'lı oyuncuların yaptıklarına göz yumması bir başka olay oldu tabi"dedi.

HAKEM BUNLARA ÇANAK TUTTU

Zeren ayrıca, "Bu yapılanların vicdan da bence yeri yok. Yaşananlar ile ilgili gerekli yerlere şikayetlerimizi yapıp rahatsızlıklarımızı dile getireceğiz. Biz ve taraftarlarımız 90 dakika boyunca futbol izlemek istiyoruz. Böyle anlamsız yollarla mücadele etmek ne bize ne Türk futboluna yakışır. Oyuna dönünce genel olarak sergilenen oyundan memnun kaldık. Oyuncularımızı yürekli mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Çok iyi mücadele etmemize karşılık sahadan bir puanla ayrıldık. Üzgünüz. İleriki haftalarda daha da iyi olacağımıza inanıyorum"dedi.