Modacı Didem Soydan, Şehri Medeniyet Kültür Projesi kapsamında defileye çıktığı Şanlıurfa'da Can Bonomo ile evlenecekleri tarihi açıkladı. Didem Soydan ve birçok ünlü model, proje için hazırlanan özel kıyafetler ile podyuma çıktı.

Magazin dünyasında bu yaz düğünlerin ardı arkası kesilmeyecek. Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu, Neslihan Atagül - Kadir Doğulu, Pelin Akil - Anıl Altan çiftleri bu yaz dünya evine girecek isimler arasında. Son olarak evlenme kararı aldığı ortaya çıkan isimler ise, ünlü şarkıcı Can Bonomo ve ünlü manken Didem Soydan.

Soydan, etkinlik sonrası özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu yaz Can Bonoma ile nikah masasına oturacağını söyleyen güzel modacı, "Can'ın dizi çekimlerinden dolayı düğün zamanını öne alamıyoruz" dedi.

Soydan çocukla ilgili soruya ise, "Çocuk sorumluluğu beni biraz korkutuyor ancak iyi bir anne olacağımı düşünüyorum" cevabını verdi.

Can Bonomo ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Didem Soydan, daha önce evlilik kararını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Can Bonomo ile çekilmiş romantik fotoğrafını "Gönlümün efendisi, tabi ki evet!" sözleriyle paylaşan Soydan'a tebrik ve beğeni mesajları yağmıştı.