AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olaylarla alakalı düzenlediği basın toplantısında önemli bir konu daha açıklığa kavuşmuş oldu.

Toplantıda Gazeteci Avni Demir'in şahsı tarafından tehdit edildiği iddialarını yalanlayan Başkan Göksel, 'Bu asılsız iftiralar bizi üzüyor. Böyle bir durumu ortaya attıysa bunu da ispat etsin. Telefonumu da ilgili kurumlara incelenmek üzere verebilirim' dedi.

NECDET UZUN SON NOKTAYI KOYDU!

Konuyla ilgili açıklama yapan Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, tartışmalara son noktayı koydu.

Uzun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 'Varsa hesaplarımız, şahsi hesaplarımız, ötelememiz lazım. Zaman birlik zamanı. Bu anlamda da ben Avni Demir'e 'bir süre yazma, dinlen' dedim. Bütün mesele budur. Ama başkan diyor ki, 'Ben kendisine telefon açmadım' Dün aradım, 'Avni Demir sana başkan telefon açtı mı?' Açmadı. Telefonu bana açtı. Beni başkan değil, feriştahı tehdit edemez. Beni bilen bilir. Ama seninle başkan konuşmadığı halde 'beni tehdit etti' dediğin zaman o da biraz havada kalır. Yani böyle bir şey yok. 'Tehdit etti beni' dediği zaman bunun sözcükteki karşılığı, bire bir konuşma anlamına gelir. Eğer tehdit edilen biri varsa, eğer etmişse, benimle konuştu Başkan beni tehdit etmiştir. Beni de ne Başkan ne de feriştahı tehdit edebilir. İyi niyetinden asla şüphe etmediğim, devlet ve milletine hakikaten bağlı Avni Demir, asla bunu bu niyetle yazmazdı.'