Karadeniz'in Kırkpınar'ı olarak bilinen Havza Yağlı Güreşlerinin Güreş ağası Havzalı İşadamı Bayram Dağlı'dan Havza Belediyespor'a destek. Tekirdağ Kapaklı'da yaşayan Havzalı İşadamı ve Havza Güreş Ağası Bayram Dağlı Havza Belediyespor U-15 Futbol takımına giyim sponsoru olarak destek verdi.

FORMALARINI ALDILAR

Karadeniz'in Kırkpınar'ı olarak bilinen Havza Yağlı Güreşlerinin Güreş ağası Havzalı İşadamı Bayram Dağlı'dan Havza Belediyespor U-15 futbol takımına giyim sponsoru olarak destek verdi. Dağlı sponsorluk anlaşması gereği yaptırmış olduğu 20 adet forma genç takıma ulaştırıldı. Havza Belediyespor U-15 takımı yeni formaları ile ilk maçlarına çıkarak büyük sevinç yaşadı. Havza Belediyespor Başkanı Aziz Pekşen, Dağlı'ya teşekkür ederek; ' Havzamızın adını duyurmak ve gençlerimize hizmet etmek için yolumuza devam ediyoruz. Başta Havza Belediye başkanımız Murat İkiz olmak üzere işadamı Bayram Bağlı ve destek veren herkese teşekkür eder, desteklerinin devamını beklerim' dedi.

İKİZ; DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Güreş Ağası Dağlı ise elinden geldiği kadar spora destek olmaya çalıştığını belirterek, 'Önemli olan ağalık değil. Benim için önemli olan spora gönül vermiş gençlerimize destek olmak. Sadece güreş değil, sporun diğer dallarına olan desteğimiz devam edecek. İnşallah Havza'dan iyi sporcular çıkacak. Bunun için tüm işadamlarımızı desteğe davet ediyorum' dedi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Sadece sportif başarı değil, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalması için spor önemli bir araç. Havza Belediyesi olarak hem sportif başarının artması hem de gençlerimize sahip çıkmak adına spora ve sporcuya olan desteğimiz devam edecek. Havza ve şahsım adına gençlerimize ve sporcularımıza destek olan herkese teşekkür ederim' dedi.