Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Yeni Malatyaspor maçına moralli bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Adana maçının geride kaldığını dile getiren Korukır, "Malatya'yı evinde yenmek istiyoruz. Bu ligde kimin kimi yeneceği belli olmaz. Fikstürümüz zor ama biz zoru severiz. İlk devreyi güzel bir puanla kapatmak istiyoruz"dedi.

HEDEF 3 PUAN

Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tesislerde yaptığı idmanlar ile sürdüren Samsunspor'da gözler galibiyete çevrildi. Adana Demirspor maçında mücadele anlamında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, "Hırslı, mücadeleci bir yapı içerisinde olan takım oluşturduk. Adana Demirspor maçında bunun örneğini ortaya koyduk. O maçtan galip de ayrılabilirdik ama olmadı. Şimdi aklımız fikrimiz Yeni Malatyaspor maçında pazar günü deplasmanda oynayacağımız bu maçtan galip ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Rakip ilk maçını kazandı, ama bu durum bizim için bir anlam ifade etmiyor"dedi.

KİMİN KİMİ YENECEĞİ BELLİ DEĞİL

Teknik patron Engin Korukır ayrıca, "Genç oyuncularımız takıma çabuk adapte oldular. Biz rakip ayırmıyoruz. Burası 1. lig burada kimin kimi yeneceği belli olmaz, ummadık anda sürprizler yaşanabilir. Ligin yapısına uygun oyun oynamak çok önemli. Yeni Malatya maçından galip ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Sivas Mersin ve Denizlispor maçlarına çıkacağız. Fikstüre baktığınızda zor gibi gözüküyor ama biz Samsunspor olarak kazanmak için sahaya çıkacağız. Devre arasına kadar puanlar toplayıp devreye güzel puanla girmek istiyoruz. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu takımın olmazsa olmaz parçalarıdır onlar. Bunu Adana Demirspor maçında da en iyi şekilde gösterdiler"diye konuştu.