Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, İspanya Ligi takımlarından Joventut'lu Ousmane Drame'yi renklerine katarak transferi noktaladı. Genel Menajeri Osman Rendeci, Ousmane'nın müslüman bir ülke olduğu için Türkiye'ye gelmeyi çok istediğini belirterek, "Uyum problemi yaşamayacağını düşünüyorum" dedi

SON TRANSFER

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, son transferini yaptı. Kırmızı beyazlılar, geçtiğimi sezon İspanya Ligi takımlarından FIATC Joventut forması giyen Ousmane Drame'yi renklerine kattı. Amerika pasaportu da bulunan 1993 doğumlu Gineli Ousmane Drame, İspanya Ligi'nde 16.2 dakika ortalamayla sahada kalarak 6.9 sayı, 4.1 ribaund, 0.7 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile oynadı.

"OUSMANE GELMEYİ İSTEDİ"

Samsun temsilcisinin uzun pozisyonu rotasyonu gerçekleşen transferi değerlendiren Anakentspor Genel Menajeri Osman Rendeci, "Ousmane müslüman olduğu için Türkiye'ye gelmeyi çok istedi. Uyum problemi yaşamayacağını düşünüyorum. Kaliteli bir kadro kurduk. Samsunlulara iyi basketbol ve güzel sonuçlar sunacağımıza inanıyorum. Ousmane'nın transferi ile transferde noktayı koyduk" diye konuştu.

Tugay BAŞSAN