Sarı-kırmızılı takımın basın sözcüsü Seyit Doğan, kulübü ileri taşımak için görev aldıklarını belirterek, şampiyonluk için birlik beraberlik ortamının önemli olduğu ifade etti.

10 Temmuz'da yapılan seçim kongresiyle göreve gelen Yeni Malatyaspor'un yeni yönetimi, Malatyalı basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Sümer Park içerisindeki bir kafede gerçekleştirilen kahvaltıya Yeni Malatyaspor Kulübü'nden asil ve yedek yöneticiler katıldı.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in yoğun iş temposundan dolayı katılamadığı kahvaltıda spor basını ve yöneticiler istişare ederek, kulübün sorunları üzerine karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.
Yeni Malatyaspor Kulübü adına açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Seyit Doğan, bundan böyle yerel basınla aralarında iletişim sorunu kalmayacağını belirterek, 'Malatyaspor basınıyla, yönetimiyle, futbolcu ve teknik heyetiyle, taraftarıyla daha güçlü olacak. Bunun için hem mesaimizi hem de nakdimizi ayırıyoruz. Daha önce ufak tefek iletişim sorunları olabilir ama bundan böyle biz yönetim olarak her basın kuruluşuna eşit mesafede olacağız. Sizden ricamız, bizler Yeni Malatyaspor'un şampiyon olması için mücadele ederken bize destek olmanız. Mutlaka eksikleri görüp söyleyeceksiniz, bize yol göstereceksiniz ama inanın hepimizin niyeti bu takımı sezon sonunda Süper Lig'e çıkarmak. Başkanımız bugün burada olmayı çok istedi ama sanırım yetişemedi. Hedefimiz sezon sonunda şampiyonluk. Biz 2 yıl içinde şampiyonluk dedik ama sayın bakanımız yol haritasını çizdi. Güzel çalışmalarımız, projelerimiz var. Bunlar gerçekleştiğinde sizinle paylaşacağız' diye konuştu.