Farklı mağlubiyeti değerlendiren Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, Fenerbahçe maçının Giresunspor için prestij maç olduğunu ancak bu kadar farklı bir mağlubiyet beklemediklerini söyledi.

Kurt 'Karşımıza neredeyse tam kadro ile çıktılar. Bu da bizi ciddi aldıklarını gösteriyor. Bizim kupada bir beklentimiz yok amacımız ligde iyi bir yerde olmak. 2. yarının ilk maçı olan Karabük'ten puan ve puanlar çıkartmayı istiyoruz. Fenerbahçe maçı bizim için prestij maçı oldu ama 6-1'lik skor ağır bir tablo. Giresunspor Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnşallah Fenerbahçe ile de Süper Lig'de görüşeceğiz' dedi.
'Bu maçta oynamayan ve sakatlıktan çıkan oyuncularımızı da görmüş olduk' diyen Kurt, 'Yeni transferler Bruno, Emre Can ve Vedat'ı da bu maçla birlikte izlemiş olduk. Takımda nerelere takviye yapılması gerektiğini de gördük. Bu skor bizim moralimizi bozacak değil. İstanbul'da idmanlarımıza devam edip Karabük'e hazırlanacağız. Oradan ise tek düşüncemiz ikinci yarının ilk maçında puan ve puanlarla Giresun'a dönmek olacak' şeklinde konuştu