FAVORİLER KAPIŞTI ATAKUM KAZANDI 3-2

Samsun U15 Ligi'nin şampiyonluk favorilerinden iki takımı karşı karşıya getiren maçta Atakum Belediyespor, Samsun Kadıköyspor'u 3-2 yenerek kupayı ne kadar istediğini gösterdi.

NEFES KESEN MAÇ

Samsun U15 Ligi nefes kesen bir maça sahne oldu. Şampiyonluğun en büyük iki favorisi Atakum Belediyespor ile Samsun Kadıköyspor'un kapışması gol düellosu şeklinde geçti. Mücadeleye iki takımda kontrollü bir futbolla giriş yaptı. İlk devrenin ilerleyen dakikalarında oyunda hakimiyeti ele geçiren Turuncu- Mavililer, Yusuf ile iki gol buldu. Kadıköyspor Emirhan ise ilk devrenin sonucunu belirledi. (2-1)

ÇEKİŞMELİ 2. DEVRE

Canik 19 Mayıs Suni Çim Saha'da oynanan mücadelenin ikinci devresinde ise Kadıköyspor, eşitlik sayısı için rakip kaleye yüklendi. Emir'in şık golüyle skorda dengeyi bulan Kırmızı- Beyazlılar, beraberliği korumakta zorlandı. Golün şokunu erken atlatan Atakum Belediyespor, savunmada açıklar veren Kadıköy kalesine üst üste ataklar geliştirdi. Talha ile aradığı golü bulan Atakum Belediyespor, rakibini 3-2 yenerek rakiplere gözdağı verdi.

TRİBÜN DOLDU...

Samsunlu futbol severler ligin iki iddialı takımının maçına büyük ilgi gösterdi.

Tugay BAŞSAN