2 YILDA 24 MADALYA

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından Küçükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğinde Bezirganbahçe Meydan'da gerçekleştirilen ve üç gün süren Etnospor Kültür Festivali'nde başaltında şampiyon olan Samsun Canik Belediyespor Kulübü sporcularından milli güreşçi Recep Taslak, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. 2016 yılı içerisinde çeşitli şampiyonlarda beş kez birinci olan ve son iki yılda 24 madalya kazanan Recep Taslak, yeni şampiyonluğunu kendilerine destek veren Başkan Genç'e hediye etti.

ADIMIZI DÜNYA DUYUYOR

Ulusal ve uluslararası turnuva ve şampiyonalarda elde ettiği derecelerle gururlandıran genç milli güreşçiyi tebrik eden Başkan Osman Genç, Canik Belediyesi olarak sporda kurumsallaştıklarını ve Canik'in her alanda olduğu gibi sporda da marka olduğunu söyledi. Gençlerin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem verdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Çünkü spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Canik Belediyesi olarak yaptığımız spor yatırımları sayesinde bugün sporcularımız şehrimizin adını dünyaya duyuruyor" dedi.

SPORA DESTEĞE DEVAM

Hasan Doğan Spor Merkezi başta olmak üzere mahallelere yapılan spor tesisleri ile gençlerin spor yaparak sokaklardan kurtulmalarının yanısıra önemli başarılar da elde ettiklerine işaret eden Başkan Genç, "Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımımız şehrimizi Süper Lig'de başarıyla temsil ediyor. Güreş takımımız da 60 sporcuyla önemli başarılara imza atıyor. Gençlerimizin elde ettiği başarılar bizlere onur veriyor. İnanıyorum ki bu tür başarılar bundan sonra da artarak devam edecektir. Ben sporcularımızı kutluyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya desteğimiz artarak sürecektir" diye konuştu.