Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Bafra Belediyesi ile 'İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri' hakkında protokol imzaladı.

Protokole, Başkan Zihni Şahin ile Oda Başkanı Kadir Gürkan imza attı. Belediye binasında imzalanan protokol gereği, asansörlerin güvenli ve işletme yönünden uygun çalıştığını tespit etmek için Bafra Belediyesi sınırları içerisinde bulunan binalardaki asansörlerin, protokol süresince kontrolleri, A tipi muayene kuruluşu olan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi tarafından "Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği"ne göre gerçekleştirilecek.

ASANSÖR BAKIMI ÖNEMLİ
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuyla ilgili olarak 'Asansör bakımı ihmal edilmeyecek kadar önemli bir konu. Emniyet, her şeyin üzerinde. Bafra Belediyesi olarak idari sınırlarımız içerisindeki asansörlerin yıllık kontrolünü, anılan yönetmelik hükümleri çerçevesinde gerçekleştirmek üzere, personel sayısı, ekipman ve fiyat açısından en uygun firmayla anlaşarak protokol imzaladık" dedi.