AK Pati Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde 5 kişinin hayatını kaybettiği saldırılarda terörün bir kez daha alçak ve karanlık yüzünü gösterdiğini söyledi.

SALDIRIYI LANETLEDİ
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İstanbul Sultanahmet'te 10 kişinin öldüğü, 2'si ağır 15 kişinin de yaralandığı terör saldırısının ardından, Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde teröristler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve polis lojmanlarına düzenlenen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarını lanetledi.

Diyarbakır'da Eş Zamanlı Hain Saldırılar!

MÜCADELE DEVAM EDECEK
Karaaslan, 40 kişinin de yaralandığı hain saldırı ile ilgili şunları söyledi: ''Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde PKK bölücü terör örgütü üyelerince gece yarısı emniyet güçlerimize ve ailelerinin bulunduğu lojmanlara eş zamanlı düzenlenen bu saldırılarla terör bir kez daha alçak ve karanlık yüzünü göstermiştir. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenleri nefretle kınıyorum. Hangi amaç ve kaynaktan beslenirse beslensin, geçmişte olduğu gibi terörle mücadelemiz bugün de aynı kararlılıkta devam edecek, terör hiçbir şekilde amacına ulaşamayacak.''