19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve teşkilat üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti.

26. Dönem Milletvekilliği'nin hayırlı olması temennisinde bulunan 19 Mayıs İlçe Teşkilatı ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Köktaş'a çalışmalarında başarılar diledi.

TARİHİ KAZANIMLAR ELDE EDİLDİ
19 Mayıs İlçe Teşkilat üyelerini ve İl Gençlik Kolları yönetimini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Milletvekili Köktaş, 1 Kasım seçimlerinde gösterilen başarılı ve gayretli çalışmalarından ötürü teşkilat üyelerine bir kez daha teşekkür etti.

Köktaş, sözlerine şöyle devam etti: "1 Kasım'da bir kere daha milletimizin büyük teveccühüne mazhar olduk ve teşkilatlarımızın gayretli, başarılı çalışmalarıyla seçimden tarihi bir zaferle çıktık. Şimdi 14 başarılı yılın ardında ilk günkü aşkla, heyecanla ve kararlılıkla bir kere daha yola çıktık, Türkiye'ye hizmet yolunda adeta yeni bir sayfa açtık. Her dönemde çok büyük başarılara imza attık, hem siyasi, hem ekonomik olarak Türkiye tarihi kazanımlar elde etti. Yeni dönemde de hem seçim beyannamemizde hem de hükümet programımızda yer alan taahhütlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yeni reformları süratle hayata geçireceğiz. Bu anlamda reformların izlenmesi ve geliştirilmesi için bir genelge yayınlayarak koordinasyon kurulu kuruldu. Bu anlamda gençlerimizin kullanması amacıyla proje karşılığı 50 bin Türk Lirası karşılıksız nakdi destek verme imkanı sağladık. Yetmedi mi? 100 bin lira faizsiz kredi desteği veriliyor. Gençlerde evliliğin teşvik edilmesi amacıyla çeyiz hesabı uygulaması başlattık. Çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20'si oranında destek sağlanacak. Allah'ın izniyle milletimize verdiğimiz diğer sözleri de günü gününe gerçekleştirmek için gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Ziyaretin sonunda AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a 55 numaralı forma hediye etti.