Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Samsun taban birlik başkanları ile Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden takım temsilcilerini ağırladı. Başkan Dündar, "Bu birlik beraberliğin ilimiz futboluna katkı sağlaması temennisindeyiz" dedi

BAŞKANLAR KATILDI

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Adapark Göl Restoran'da önemli bir birlikteliğe imza attı. Dündar'ın önderliğinde Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsunspor Alt Yapı Sorumlusu Hasan Bozal, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Samsun İl Hakem Kurul Başkanı Faruk Sertakan, TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, Çarşambaspor Başkanı Dr. Turan Bilgin, Teknik Direktör Besim Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Ladik Belediyespor Başkanı Ali Sukaş ile Yolspor Futbol Şube Sorumlusu İlhan Akbaş, kahvaltıda bir araya gelip, Samsun futbolunu masaya yatırdı.

DÜNDAR BAŞARI DİLEDİ

Toplantıda Samsun'u Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden takımların mevcut sorunları, geleceğe dair plan ve çalışmalarının konuşulduğu ifade edildi. Bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan Çarşambaspor, Yolspor ve Ladik Belediyespor'a başarılı bir sezon dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Çarşamba ilçemizde bir araya geldiğimiz bugünün birlik beraberliğimize katkı sağlamasını temenni ediyorum. İlimiz futbol takımları üst liglerde mücadele vermelidir. Buda güçlü bir altyapı ve kurumsal düşünebilen organizasyonlarla mümkün olacaktır. Bugün buradaki birlik ve beraberliğimiz devam ettirilmelidir" dedi.

TUTU: DEVAMI GELECEK

Çarşamba'da yapılan organizasyonun devamını getireceklerini belirten Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ise, "Çok güzel bir organizasyondu. Bu organizasyonu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşambaspor Kulüp Başkanı Turan Bilgin'e teşekkür ediyorum. Bu toplantıları geleneksel hale getireceğiz ve bundan sonraki ilk toplantıyı da Samsunspor ev sahipliğinde gerçekleşeceğiz. Samsun futbolunu nasıl üst noktalara taşırız bunu konuşup, neler yapmamız gerekiyorsa, el birliğiyle yapacağız" diye konuştu. Tüm futbol yöneticileri kahvaltıdan çok memnun kaldıklarını sorunların bu şekilde karşılıklı istişare şeklinde çözüm bulacağını belirtti.