Samsunspor Teknik Direktörü Korukır, sezon öncesi tüm planlamayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a giden Ekigho Ehiosun'a göre yaptıklarını belirterek, "Onu iyi hazırladık. Tüm planları da onun üzerine yaptık. Böylesine bir silah gidince de gol sorunu yaşıyoruz. Ancak bu sorunu düzelteceğiz" dedi

GOL SORUNU GİDERİLECEK
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, ligde oynadıkları iki karşılaşmayı ve gol yollarında yaşadıkları sıkıntıları değerlendirdi. Deneyimli çalıştırıcı, "Malatya maçında iyi futbol oynadık. Maçlarda defansif değil ofansif oynuyoruz. Gol pozisyonuna da giriyoruz. Rakibimiz de giriyor. Net pozisyonlarımız da var. Kale önüne kadar geliyoruz ama gol atamıyoruz. Tesadüfen de değil, bilinçli geliyoruz. Bunu da gidereceğiz. Mevcut kadroyla çalışarak gidereceğiz" diye konuştu.

GİDECEĞİNİ NASIL BİLEBİLİRDİM
Korukır, "Futbolcularımı çok iyi tanıyorum, kimin ne yapabileceğini biliyorum. Doğru işler yapıyoruz. Bu böyle de devam edecek. Sezon başı bizde çok iyi çalışan Ekigho, gitti Gaziantep'e 2 maçta da gol attı. Bizde hazırlandı gitti. Ben Ekigho gibi bir silahın gideceğini nasıl bilebilirdim. Şu iki maçta Ekigho olsa, farklı olurdu. Biz bütün plan programı ona göre yaptık ama oyuncu gitti. Çok gol kaçırıyoruz. Ama bunu düzelteceğiz ve skora da yansıtacağız" dedi.

SİVASSPOR ÇOK İYİ TAKIM
Bu ligde her maç zor, hiçbirinin birbirinden farkı yok. Sivasspor'u yenmek için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. İyi oynuyoruz. Eksiklerimiz var tabiki, biz de biliyoruz. Sivasspor çok iyi bir takım. Süper Lig'deki kadronun büyük bölümünü koruyup üzerine de transfer yaptı. Bizim de iyi bir fiziksel gücümüz, yetenekli genç oyuncularımız var. Sivas'la oynuyoruz diye endişe içinde değiliz.
Bir tane Samsunspor var, biraz saygı lütfen. Elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Selçuk KAYA