İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti'nin Gönül Köprüsü projesi kapsamında Mardin ile kardeş şehir olan Kocaeli teşkilat mensupları ile Mardin'e gitti.

AK PARTİ'YE ZİYARET
Bakan Soylu ve Karaaslan, beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Mardin Valiliği'ni ziyaret etti. Heyet, Mardin Valiliği'ni ziyaretinin ardından AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette Bakan Soylu ve Karaaslan, teşkilat mensupları ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu ve Karaaslan, Kocaeli teşkilatını katılımı ile akşam saatlerinde ise bir otelde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Karaaslan burada yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

PARTİLİLERLE TOPLANTI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, daha sonra kuruluşundan bugüne kadar Mardin'de AK Parti'ye hizmet etmiş milletvekilleri, il başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanlarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Partililerin öneri ve taleplerini dinleyen Karaaslan, "Sayın Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanı olduktan sonraki ilk ziyaretini birlikte Mardin'e gerçekleştirdik. Gönül Köprüsü projesi kapsamında AK Parti Kocaeli teşkilatı ile kardeş il olan Mardin'de bulunmaktan son derece mutluyuz. Bu gönül köprüleri ile kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz güçlenecek. Doğu ve batı illeri arasında kurulan gönül köprüleri ile birlikte güzel çalışmalara imza atacağız'' dedi

Ziyaretlerde, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler de yer aldı.