TARTIŞMASIZ EN İYİ KADRO

Sportif Direktör Coşkun Zeren, önümüzdeki hafta sonu karşılaşacakları Sivasspor'un tartışmasız ligin en iyi kadrosuna sahip takımlardan birisi olduğunu söyledi.

İYİ MAÇ OLACAK

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, dün sabah yapılan antrenman öncesi soruları cevapladı. Ligin 3. haftasında Sivasspor'la karşılaşacaklarına vurgu yapan Zeren, "Sivasspor bu ligin hiç tereddütsüz en iyi kadrosuna sahip. Ciddi transferler yaptılar. Geçen seneden kadrosunda bulunan önemli oyuncuları korudular. Samsun'da güzel bir maç olacak. Biz hazırlanmaya devam ediyoruz. Hafta boyunca da bu maç için hazırlanmaya devam edeceğiz. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde tabi ki yenmek için çıkacağız. Çocuklar, teknik ekip mutlu. Taraftarlarımız maçı heyecanla bekliyor. Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum. Güzel bir oyun ortaya koyulacak. Kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz" diye konuştu.

GOL SIKINTISI BİTECEK

İlk 2 haftada gol atma sıkıntısı çektiklerinin de altını çizen Zeren, "2 haftadır ortaya koyulan mücadeleden son derece mutluyuz. Alınan sonuçlar bizi çok tatmin etmedi ama takımın ortaya koyduğu bireysel ve takım performansından son derece mutluyuz. Bu performansımız inanıyorum ki üstüne koyarak devam edecektir. Gol yollarında sıkıntımız oldu. Takımımız bunu da aşacaktır. Oynadığımız 2 maçta da çok pozisyona girdik. Son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. İnanıyorum ki yapılan çalışmalar bu yönde devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda bu sorunu da aşacağız. Genç oyuncularımız da bu maçlarla tecrübe kazanıyor. İlerleyen haftalarda daha oturmuş ve her anlamda iyi bir takım görüntüsü vereceğiz" dedi.