Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır ve Sportif Direktör Coşkun Zeren, Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Keyifli anların yaşandığı kahvaltı da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu

TEŞEKKÜR EDERİZ

Samsunspor'da Teknik Direktör Engin Korukır ve Sportif Direktör Coşkun Zeren, Kırmızı-Beyazlı ekibi yakından takip eden basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Keyifli anların yaşandığı sohbette karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu. Basın mensuplarına kahvaltıya katıldıkları için teşekkür eden Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Burada biraraya gelerek ortak paydaşımız olan Samsunspor hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Katılan tüm basın mensubu arkadaşlarımıza, abilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

ELİMİZ RAHATLAYACAK
Sportif Direktör Coşkun Zeren ayrıca, "Eski futbolcu alacaklarının bitecek ve kulüp maddi sıkıntılardan kurtulacak. Eski futbolculara olan borçların ödemelerin bitmesi gelecek yıl elimizi daha çok rahatlatacak. Son iki haftada sadece gol pozisyonlarında son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. Bu sorunu takım içinde çözdüğümüzde daha iyi sonuçlar alabiliriz" diye konuştu.

Salim YILDIZ