TÜYAP Samsun Fuar Merkezi'nde düzenlenen Samsun 2. Otoshow Fuarı'na katılan Samsun'un önde gelen firmaları markaları ile yoğun ilgi görüyor. Haber Gazetesi'ne özel açıklamalar yapan firma yetkilileri, fuarın hem Samsun'a hem de markalarına büyük katkı sağladığının altını çiziyor.

KAMER OTOMOTİV'DEN ÖZEL MODELLER
Hyundai Kamer Otomotiv Satış Müdürü Emre Kavuncu fuarda özel modelleri tanıttıklarını belirterek, "Otoshow Fuarı, ürünlerimizn tanıtılmasında çok ciddi bir öneme sahip. Fuar markamıza olumlu katkı sağlıyor. Burada çok güzel bir ortam var. İlgi oldukça yoğun. Samsun bir otomobil şehri. Bu konuda çok güçlü markaların önemli bayilikleri var. Biz de kendi markamızın bayrağı en iyi şekilde dalgalandırıyoruz. En yeni ve en özel ürünleri otomobil sevenlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Hyundai Türkiye Satış Müdürü Barış Aygen ise, "Kamer Otomotive destek olmak için buradayız. Kamer, en yüksek satışlara sahip bir pazar lideri. Çok güzel organizasyonlarda yer alıyor. Biz de her zaman kendilerine destek veriyoruz. Otoshow Fuarı'na gösterilen ilgiden memnunuz. Herkesi fuara bekliyoruz" diye konuştu.


VOLVO S90'IN İLK LANSMANI SAMSUN'DA
Otokoç Volvo Samsun Satış Danışmanı Metin Marmara, fuarda volvo S90'ın lansmanını gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Fuarlar özellikle yeni araçlarımızın tanıtılmasına vesile oluyor. Bu anlamda Volvo S90'ı ilk defa Samsun'da tanıyoruz. Dolayısyla bu tür fuarlar bizim için çok büyük bir fırsat" şeklinde konuştu.

Volvo Car Türkiye Ürün Müdürü Kubilay Polat ve Türkiye Satış Direktörü Alican Emiroğlu, "Samsun'da olmaktan çok mutluyuz. Fuara oldukça yoğun ilgi var. Bu da bizi çok memnun ediyor. Modelimiz S90'ın ilk lansmanını Samsun'da yapıyoruz. Bu da fuarın önemini daha da arttırıyor. Yetkili satıcımızla çok önemli bir iş birliği içerisindeyiz. Samsun önem verdiğimiz illerden. Samsun'da önemli bir pazar payımız var. Bu anlamda lokal fuarlara bizim için değerli" dedi.

OKSAN OTOMOTİV İLGİDEN MEMNUN

Citroen Oksan Otomotiv yetkilileri ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, fuarın markalarını daha da ön plana çıkartığı ve Oksan olarak Samsun'a katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


DERİNDERE YENİLENEN MODELLLERİ İLE FUAR'DA
Samsun Derindere Koçak Plaza Satış Müdürü Ercüment Tekcan ikinci kez fuara katıldıklarını belirterek, "Otoshow Fuarı'nın ilkinde de çok yoğun ilgi görmüştük. İkincisinde de yoğun ilgi görüyoruz. Toyota'nın yenilenen modellerini Samsunlularla buluşturuyoruz. Samsunlular otomobilleri seviyor. Bu nedenle beklentimiz üst düzeyde. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ÖZEN OTOMOTİV SAMSUN'A KATKI SAĞLIYOR
Özen Otomotiv Satış Müdürü Aytaç Özkan, "Bu fuar Samsun'a çok büyük katkı sağlıyor. Bu katkıda payımız olduğu için mutluyuz. 1. Otoshow Fuarı'nda da yer almıştık. O zamanda yoğun ilgi gördük. Şimdi de yoğun bir ilgi görüyoruz. Samsunlular otomobil konusunda bilgililer. Markamıza da değer veriyorlar. Herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ERDEM OTO AKSEAUAR'DAN BİR İLK
Erdem Oto Aksesuar sahibi Erdem Türkyılmaz ilk defa Otoshow Fuarı'na katıldığını belirterek, "Beş yıldır bu işi yapıyorum. Ve ilk defa fuara katılıyorum. Samsunluların fuara olan ilgisi oldukça güzel. Burada otomobilin sevenlere ürünlerimizi tanıtıyoruz. Aracına tutkun olan insanları bekliyoruz" şeklinde konuştu.

SS GARAJ FARKINI ORTAYA KOYUYOR
SS Garaj Yetkilisi Levent Çiçek ise fuar sayesinde Samsun ekonomisine katkıda bulunduklarını kaydererek, "Fuara ikinci kez katılıyoruz. Ve gördüğümüz ilgiden memnunuz. Bu fuar kendimizi Samsunlulara tanıtmak için büyük bir fırsat. Uzman kadromuzla boyasız göçük giderme hizmetimiz ile fark yaratıyoruz. Bu farkımızı fuarla tüm Samsun'a tanıtıyoruz" dedi.