Avukat Hasan Ölçer, FETÖ'nün kasası olduğu iddia edilen Samsunlu Avukat Cem Şenocak'ın hesabında 800 Milyon olduğunu Sabah Gazetesi'nden okuduğunu belirterek, konuyla alakalı özel bir bilgiye sahip olmadığını, kayyum olarak da atanmadığını belirtti.

Şenocak'ın banka hesabından çıkan 800 milyon lirayı duyuran SABAH gazetesini kaynak göstererek televizyon programında paranın olduğunu kaydettiğini belirten Ölçer, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'de vekaletini verdiği 5 avukattan biri olan Fevzi Cem Şenocak'ın banka hesabında 800 milyon lira olduğu belirtmişti. Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'un paranın avukatın hesabında olmadığını söylemesinin ardından Avukat Hasan Ölçer televizyonda yaptığı açıklamada paranın var olduğunu ifade etmişti.

KAYNAK SABAH GAZETESİ
Avukat Hasan Ölçer bir internet gazetesine yaptığı açıklamada, 'Bu paranın varlığını Sabah Gazetesi'nden öğrendim ve Sabah Gazetesini kaynak göstererek bu açıklamayı yaptım. Daha sonra Sabah Gazetesi muhabiri beni arayarak Paranın varlığını teyit ile alakalı ikinci bir haber için sizi kaynak göstereceğim dediğinde 'Ben seni kaynak gösteriyorum, sen beni. Bu böyle olmaz' diye itiraz ettim. Samsun'daki gelişmeleri yakından takip edemedim' dedi.

KAYYUM ATANMADIM
Avukat Hasan Ölçer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise Samsun'da gözaltına alınan avukat Cem Şenocak ile ilgili zorunlu açıklama: 1- Av Cem Şenocak'ın banka hesabında 800 mly tl olduğu konusunda benim bilgim sadece önceki günlerde sabah gazetesinde çıkan haber vesilesi ile olmuştur. 2- Bu haber dışında başka bir haber alma imkanım da yoktur. 3- Gerek av Şenocak'ın bürosuna ve kişisel mallarına Kayyım atanmam gibi bir durum da söz konusu değildir. 4- A Haber Tv de bu konuya ilişkin yaptığım açıklama da mezkur gazete haberine dayanmaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadelerini kullandı.