Okul Müdürü Şükrü Yüksel ve öğretmenler sporcularla biraraya gelerek elde ettikleri başarılarıları baklava ile kutladı


Okullararası Genç Erkekler Futsal İl Şampiyonasında şampiyon olan ve Türkiye grup müsabakalarına gitmeye hak kazanan Gazi Anadolu Lisesi, hızlı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Öğrencilerin elde ettikleri başarıları kutlamak isteyen Okul Müdürü Şükrü Yüksel, Görsel Sanatlar Öğretmeni Güler Arıbaş ve diğer branş öğretmenleri sporcularla biraraya gelerek baklavalı kutlama yaptı.

Sportif anlamda okulun birçok başarıya imza attğını belirten Okul Müdürü Şükrü Yüksel, " Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Gazi Anadolu Lisesi, özel bir okuldur. Bizde istedik ki öğretmen arkadaşlarımızla beraber öğrencilerimizin elde ettiği bu başarıyı kutlayalım. Türkiye gruplarında bizleri ve ilimizi temsil edecek olan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum"dedi.


ÖDÜLLER VERİLDİ...

Gazi Anadolu Lisesi Futsal takım kaptanlığı görevini en iyi şekilde yerine getiren Mirkan Kandemir'e ve şampiyonada gol gol kralı olan Barış Güner'e, ödüllerini Okul Müdürü Şükrü Yüksel, müdür yardımıcısı Murat Kocatürk ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cihan Kubilay İnan verdi.

ELLERİYLE TATLI YEDİRDİLER...

Gazi Anadolu Lisesi öğretmenleri şampiyon olan futsal takım sporcularına elleriyle baklava yedirdi.