Karara göre; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakanlık Müşavirleri Nuraydın Arikan ve Feride Yazır, Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Karameşe, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih Ağdaş, başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yozgat Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin ile Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Görgülü, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Asım Kafkas başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı. Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürü Yönetim Kurulu Üyesi Selami İncedalcı görevden alındı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Aydın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Salih Köksal ile Iğdır İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Eraslan başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdür Fatih Gündüz başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.