Velilerin okulların açılmasıyla birlikte birçok ihtiyaçlarını gidermek için yapacakları alışverişlere ekstra kazanım oluşturan 'Okula Dönüş Bayramı' kampanyası, 9 Eylül Cuma günü başlayıp 16 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

Bu tarihler arasında Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde toplamda ya da tek seferde 150 TL, 250 TL veya 350 TL tutarındaki alışverişlere karşılık Lucky Card sahiplerine alışverişlerine karşılık gelen 15TL, 25 TL ve 35 TL yüklü Migros Money Club kartı hediye edilecek. Yeşilyurt AVM Migros mağazasında kullanabilecekleri bu TL yüklü kartlar ayrıca harcarken de Money puan kazandıracak.

Yeşilyurt AVM'den yapılan açıklamada, 'Tüm velilerin okul ve bayram alışverişine dönük ihtiyaçlarını uygun fiyat, çeşitlilik ve indirim kampanyaları ile tek çatı altında bulunduran Migros fırsatları, Yeşilyurt AVM Lucky Card fırsatları ile birleşip AVM ziyaretçilerine ekstra karlı bir alışveriş deneyimi sunacak. Lucky Card fırsatlar dünyası AVM ziyaretçilerini hem kampanyalardan yararlandırıyor hem de onlara her alışverişe kazandırdığı puanlarla kiosk cihazlarından seçilebilecek onlarca hediye seçeneği sunuyor. 17-18 Eylül saat 13.00 -19.00 arası Okula dönüş etkinlikleri kapsamında oyun ve yarışmaların düzenleneceği MiniClub'ta birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek. Takım çalışmasının ve arkadaşlığın nasıl keyifli bir ritme dönüştüğünü vurgulayan Ritim Atölyesi'nin yanı sıra mini golf, twister, kapla, zıpzıp, sandalye kapmaca, palyaço gösterileri, balon şovları, yüz boyama ve okul malzemelerinin hazırlanacağı atölye çalışmaları gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle ve yüzlerce sürpriz hediyelerin dağıtılacağı MİNİ CLUB minikleri doyasıya eğlendirmeye hazırlanıyor. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor' denildi.