Giresunspor Başkanı Temel Bozbağ, basın mensuplarına yaptığı açıklama, hedeflerinin üç sezon içerisinde Süper Lig özlemine son vermek olduğunu belirterek, "Eğer bu sezon olmazsa amacımız 3 yıl içerisinde Giresunspor ismini Süper Lig takımları arasına yazdırmak. Çok ecele etmemek lazım, sabredeceğiz. Giresunspor'un sonu aydınlık' dedi.

Giresunspor'u 3 yıl içerisinde bir üst lige taşıyamazsa süre sonunda bir daha görev almayacağını belirten Bozbağ, 'Hem şehrimiz için, hem de bizim için önemli 3 sene. İnşallah Allah nasip eder bu memlekete güzel başarılar kazandırırız. Gerçekten çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. İnşallah ben bu özlemin 3 yıl içerisinde biteceğini ümit ediyorum' ifadelerine yer verdi.

'Giresunspor kurumsallaşma yolundadır'

Türkiye'nin nüfus olarak çok büyük illere sahip olan takımların transfer yasaklarıyla karşı karşıya olduğunu belirten Başkan Bozbağ, Giresunspor kulübünün mali tablosunun parmakla gösterilecek seviyede olduğunu söyledi.

Giresunspor'un çok farklı bir yolda ilerlediğini belirten Bozbağ, "Bunu ileriki senelerde daha net göreceğiz. Bir dahaki sene bu devam edecek. Yaşanan bu süreçte daha da kötüye gidecek. Kulübümüz gelecek senelerde daha ön plana çıkacak. Bunun şimdiden müjdesini verebilirim. Sigorta vergi borcu olmayan, sadece bu dönemdeki futbolcuya borcu olan, tahtasının tamamını açan bir Giresunspor var. Tabi bu işler kolay değil. İnşallah aynı başarıyla devam ederiz' şeklinde konuştu.

Kurumsallaşmanın önemine dikkat çeken Bozbağ, "Her şey Giresunspor'un hanesine artı olarak yazılmaya devam ediyor. Gerçek anlamda kurumsallığa gidiyoruz. Bunu aldığımız UEFA lisansı, futbolcularla yaptığımız anlaşmalar. Oyuncuların Giresunspor'u tercih etmesi. Bunların hepsi bir göstergedir. Halkımızın desteğiyle taraftarımızın bütünleşmesiyle çok iyi bir Giresunspor geliyor" dedi.