Son vuruş çalıştılar

Sivasspor maçıyla birlikte gol sorurunu çözmek isteyen teknik ekip, dünkü çalışmada şut antrenmanına yer verdi. Kanatlardan ve kaleye dikine toplarla şut çalışması yapan Kırmızı- Beyazlılar, birbirinden güzel gollere de imza attı. Özellikle Mehmet Çakır'ın attığı bir kaç gol ayakta alkışlandı.

Uzun uzun sohbet ettiler

Teknik Direktör Engin Korukır'la Sportif Direktör Coşkun Zeren, antrenman sırasında uzun uzun sohbet etti. Sohbete antrenman sonunda Korukır'ın yardımcıları da katılırken, herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Korukır'ın, Zeren'e son gelişmeler hakkında fikir alışverişi yaptığı ifade edildi.

Ercan döndü

Ümil Milli Takım kampından dönen Ercan Yazıcı, dün takımdan ayrı düz koşu yapıp ardından salonda çalıştı. Ay- Yıldızlı formayla 1-0 kaybedilen Kıbrıs Rum Kesimi ve 1-0 kazanılan Belarus maçlarına ilk 11'de çıkan Ercan'ın performansı camiayı da sevindirmişti. Ercan'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynanacak kalan 2 maça da çağırılması bekleniyor.

Ertuğrul'a özel program

Geçen sezon A Takım'a çıkan ve profesyonel sözleşme imzalayan genç oyunculardan Ertuğrul Mert Gülşen'in sakatlığı tamamen geçti. Form grafiğinin yükselmesi için takımdan ayrı özel bir programla çalışan genç oyuncunun önümüzdeki hafta itibariyle takımla antrenmanlara başlayacağı ifade edildi.

Ousmane'ye kardeş morali

Savunmanın kilit isimlerinden Ousmane N'diaye'nin kardeşi Alhousseyni, Samsun'a geldi. Dün yapılan antrenmanı da izleyen Alhousseyni, çalışma bitiminde soluğu ağabeyinin yanında aldı. Ousmane kardeşiyle yakından ilgilenirken, ortama zaman zaman keyifli görüntüler de çıktı.

Malatya'daki gibi

Teknik Direktör Engin Korukır, Sivasspor maçı öncesi ideal 11 arayışını sürdürürken, dün yapılan taktik çift kalede diziliş, Malatyaspor karşılaşmasındakiyle aynıydı.

Samsunspor'da, Sivasspor mesaisi devam ediyor. Teknik Direktör Engin Korukor nezaretinde dün sabah yapılan çalışma kısa bir top çalışmasıyla başladı. Ardından kanatlardan ve kaleye dikine toplarla şut çalışması yapan Kırmızı- Beyazlılarda futbolcular birbirinden güzel goller attı. Antrenmanın son bölümünde ise taktik çift kale vardı. Korukır, Sivasspor maçındaki 11'ini özel olarak çalıştırırken, kadroda Milli takımdan yeni dönen Ercan'ın yerine Fatih vardı. Ancak maçta Ercan'ın forma giyeceği öğrenildi.