Aynur ve Rüştü Dokumacı'nın Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni olan kızları Alev Dokumacı ile Emir Ayşe ve Ramazan Sandıraz'ın oğulları Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Personeli Yener Sandıraz düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Nazilli'deki Şehit Akın Kurtoğlu Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün törenine Sandıraz ve Dokumacı ailelerinin akrabaları, dostları ve meslektaşları katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır'ın da katıldığı düğünde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen genç çift düğünün bitmesi ile evlerinin yolunu tuttu.

ŞINAV ÇEKTİRİLDİ VE ISLATILDI

Kendisi gibi itfaiye personeli olan damadın arkadaşları evin önüne getirdikleri itfaiye aracı ile genç çifti kötü bir sürpriz ile karşıladı. Yener Sandıraz'a damat işkencesi yapmak istediklerini söyleyen itfaiyeciler Sandıraz'ın ceketini çıkarttı. Başına gelecekleri anlayan damat, arkadaşlarına dakikalarca dirense de arkadaşlarının dediklerini yapmak zorunda kaldı. Şınav pozisyonu aldırılarak şınav çektirilen genç damat, çektiği şınavları yüksek sesle sayarken üzerine sıkılan su ile bir anda neye uğradığını şaşırdı. Zorlu yangınları kısa sürede söndürerek insanların mallarını ve hayatlarını kurtaran itfaiyeci damat, arkadaşlarının sulu şakasından da tam not aldı. Şınav çekerken sırılsıklam ıslatılan damat kendisinden istenilen sayı kadar şınavı başarı ile çekerek yerden kalktı. İtfaiyeciler isteklerini kırmayarak yerine getiren Sandıraz'a teşekkür ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çekilip genç çifti evlerine uğurlayarak geceyi sonlandırdılar.