Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından Spor Toto Süper Lig'e de iyi bir başlangıç yapmak isteyen bordo-mavililer, savunmanın iki önemli ismi Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan'ın cezalı olmaları nedeniyle savunma bölgesine formül arıyor.

İkinci yarı hazırlıklarının büyük bir bölümünde izinsiz olarak yer almayan ve takımla birlikte 3 gündür çalışan Brezilyalı stoper Douglas Franco'ya antrenman eksiği nedeniyle temkinli yaklaşan Tekelioğlu, oyuncuya antrenman yüklemesi yaparken, hazır olması halinde ise savunmada Aykut Demir ile birlikte forma vermesi bekleniyor.

Yusuf Erdoğan'ın yokluğunda ise Alper Uludağ'a görev vermesi beklenen Tekelioğlu'nun Douglas'dan beklediği verimi alamaması durumunda ise M'Bia, Aytaç ve Okay Yokuşlu isimleri arasından birini tercih ederek Aykut Demir'in yanına yerleştirmesi bekleniyor.


BURSA'YA HAREKET YARIN
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 17 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı için yarın saat 11.10'da tarifeli uçak ile Bursa'ya hareket edecek. 17 Ocak Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan maçın ardından Karadeniz ekibi saat 20.30'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile Trabzon'a dönecek.