Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun katılımıyla Çırağan Saray'ında '61 Cell' projesinin tanıtımı gerçekleşti. Toplantıya ayrıca bordo-mavili futbolculardan Mehmet Ekici, Ibanez ve Castillo da katıldı. Kaan Terzioğlu ve Muharrem Usta tanıtımda açıklamalarda bulundu.

Terzioğlu: 'Nabzı 61 ile atan bir şehir'

61 Cell markasını üretmelerinin uzun sürmediğini belirten Terzioğlu, 'Nabzı 61 ile atan bir şehir. Bizim amacımız en ucuzu olsun değil en iyisi olsun. İki tane özel hizmet çıkardık. 61 Cellilere özel ayrıca Trabzonpor'un attığı her gol için 100 megabayt hediye internet vereceğiz. Türkiye'de bu bir ilk' dedi.

61 Cell'in 15 yıl boyunca Turkcell altyapısında olacağını açıklayan Kaan Terzioğlu, 'Bu anlaşmadan hem Trabzonspor hem de Turkcell kazanacak. Aynı zamanda Akyazı Stadı'nın teknoloji altyapısını da biz sağlayacağız. Bütün Türkiye'de şu an numaralar satışta. Hem forma hem de kombineler hazır durumda' ifadelerini kullandı.

Usta: 'Bu sene gelirimiz 200 milyon TL'yi aşacak'

Başkanlık seçimindeki vaatlerinden birinin gelirleri arttırmak olduğunu belirten Usta, 'Bu sene gelirimiz inşallah 200 milyon TL'yi aşarak bir rekor kıracak gibi. Tüm Trabzonsporlular, kulübün geleceğinin bu tür anlaşmalardan geçeceğini görecek. Bu sene UEFA ile yaptığımız görüşmeler var, sattığımız oyunculardan elde ettiğimiz bonservis kadar harcama yapabiliyoruz. Bu sene iyi bir noktaya geldik, bundan sonra daha da iyi bir noktaya geleceğiz. Hat satışlarında hedeflediğimiz 100 bin rakamına ulaşırsak, 30-35 milyon liralık bir gelir elde edilebilir. 100 bin hat satışı ile birkaç kaliteli iyi oyuncu alabiliriz. Bugün kombine satışını da başlattık, içine hediye forma da koyduk. Çok kısa sürede 100 bin olsun, üzerine her 100 bin koyduğumuzda olağanüstü bir noktaya geleceğiz. Bu gelire ek olarak, 0561 616161 ile başlayan ve yalnızca son numarası değişik olacak az sayıdaki numaraları açık arttırma ile satacağız. Trabzonsporluların bu açık arttırmaya büyük ilgi göstereceğini ve gelirimizin daha da artacağına inanıyorum' şeklinde konuştu.

'Ersun Hoca'ya da iyi bir numara vereceğiz'

61 Celllerden bazılarının açık arttırmada satılacağını ifade eden Başkan Usta, 'Açık arttırmaya çıkacak az sayıdaki özel numaralar için Ersun Hoca da açık arttırmaya katılabilir. Ersun Hoca zaten çok ciddi bir rakam ödeyerek bizden loca aldı. İnanıyorum ki, açık arttırmada da en önden yerini alacaktır. Hocamız ile dün görüşürken kendisinin 1961 doğumlu olduğunu söyledi, ona iyi bir numara vereceğiz' diye konuştu.

'Trabzonspor artık yükselişte'

Yeni yapılan Akyazı Stadı'nın ismini açılıştan önce duyuracaklarını açıklayan Usta, "Stat ismi sponsorluğu konusunda da iyi gidiyoruz. İnşallah yakında o ismi de açıklayacağız. O konuda bir sorumuz yok, artık son detay görüşmeleri yapıyoruz. Trabzonspor artık yükselişte. Akyazı Stadı'nın isim sponsorunu açılıştan önce duyuracağız. İyi bir marka yine Trabzon'a gelecek' dedi.

Toplantıda Mehmet Ekici, Castillo ve Ibanez'e birer hat hediye edildi. Ekici, bu sezon çok gol atmak istediklerini belirtti. Castillo ise yaptığı açıklamada kendisine imza atarken 61. dakikadan bahsedildiğini söyleyerek, "Ben de hemen maçları izledim ve özellikle 61. dakikadaki şovları gördüm. Ben de en yakın zamanda bunları yaşamak istiyorum' ifadelerini kullandı.