Başkan Erkurt Tutu, İstanbul'da yaptığı bir dizi görüşmenin ardından teknik ekip, futbolcu ve kulüp personelinin alacaklarını hesaplarına yatırdı. Bu gelişme Kırmızı- Beyazlılarda bayram sevincini erkene çekti.

İSTANBUL'DA HALLETTİ

Samsunspor'da Başkan Erkurt Tutu, önceki gün Samsun'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la bir programa katılıp, burada da kısa bir görüşme gerçekleştirmişti. Dün sabah İstanbul'a giden Başkan Tutu, burada yaptığı bir dizi görüşmenin ardından teknik ekip, futbolcu ve kulüp personeline bayram sevincini erken yaşattı. Başkan Tutu, teknik ekip, futbolcu ve personelin alacaklarını hesaplarına yatırdı.

1.5 AYDA 4 MAAŞ

Bu durum kulüpte de sevinçle karşılandı. Son 1,5 ayda 3 maaş ödenen kulüp personeli bir maaş daha almanın mutluluğunu yaşarken, çalışanların içerideki alacakları da azalmaya başladı. Bugünkü Sivasspor maçı öncesi hesaplarında transfer taksitlerini gören futbolculara da, bu durum zorlu karşılaşma öncesi ayrı bir doping oldu. Teknik Direktör Engin Korukır'ın Başkan Tutu'yu arayarak teşekkür ettiği de belirtildi. Selçuk KAYA